繁體中文。简体中文。日本语。한국어。České。Deutsch。Danske。English。Έλληνες。Español。Française。Italiano。Magyar。
Norske。Nederlandse。Português。Polska。Россию。Svenska。Slovenský。Türk。اViệt。لعربية。ไทย。हिन्दी。

Main Page
Om Os
Tjenester
Kvalitetskontrol
Betaling og Forespørgsel
Meddelelse om ophavsret
og ansvarsfralæggelser
Vores klienter
Online Pristilbud
Karriere
Kontakt os
 

Kvalitetskontrol

Vi sørger for, at alle dokumenter nøje følger vores proces for kvalitetskontrol:

1. Efter vi har modtaget en forespørgsel, bliver de dokumenter, der skal oversættes, omhyggeligt vurderet, og et pristilbud fastsættes baseret på antallet af ord, indhold og den forventede leveringstid. Så underskriver vi kontrakten og arrangerer betaling af depositum.

2. Efter at have modtaget bekræftelsen, vil vi omhyggeligt udvælge den bedst egnede oversætter (eller oversættere) i henhold til dine behov.

3. Oversætteren (eller oversætterne) vil udføre arbejdet samt læse korrektur på deres oversættelse i henhold til vores kvalitetsstandarder; derefter vil en ledende korrekturlæser udføre en endelig gennemlæsning.

4. Dokumentet vil blive sendt ud og nå vores klient på den gensidigt aftalte dato. Det kan sendes via e-mail, fax eller post.

5. Vi vil stå til din rådighed til at revidere uden beregning, hvis du ønsker det.

Som et større oversættelsesbureau i Hong Kong har GIT erfarne projektledere til at tage sig af alle detaljer, herunder eventuelle særlige ønsker, og samtidig sikre, at dine tidsfrister overholdes. Alle vores projektledere har stor erfaring i at give kunderne en samlet rådgivning, før de går i gang med hver opgave. De har kendskab til hver oversætters individuelle faglige baggrund, så de kan vælge både den bedst egnede og den mest kompetente person til hvert projekt. Projektlederen vil være din kontaktperson for at sikre problemfri kommunikation mellem dig og vores virksomhed.
GIT Translations stræber efter førsteklasses oversættelseskvalitet og levering af tillid.

Du kan stole på GIT Translations' førsteklasses oversættelseskvalitet.

 

Copyright © 2006-2012 Global Intelligent Translation Company Hong Kong. All rights reserved.