繁體中文。简体中文。日本语。한국어。České。Deutsch。Danske。English。Έλληνες。Español。Française。Italiano。Magyar。
Norske。Nederlandse。Português。Polska。Россию。Svenska。Slovenský。Türk。اViệt。لعربية。ไทย。हिन्दी。

Hoofdpagina
Over Ons
Services
Kwaliteitscontrole
Betaling en Aanvraag
Privacy Policy
Onze Klanten
Online Offerte
Carrières
Contact ons
 

Privacy Policy

Geheimhouding

Dit beleid omvat de informatie die GIT ontvangt wanneer U www.gitranslation.com gebruikt. Wij nemen geen persoonlijke informatie van u via de website. Wij slaan geen cookies op op uw pc. We gebruiken echter software dat niet-persoonlijke informatie verzamelt van bezoekers op de G.I.T. website. De software controleert het IP adres van bezoekers om uit te zoeken welke pagina’s het meest populair zijn. De IP adressen zijn niet verbonden aan persoonlijke gegevens zo dat bezoekers aan onze site annoniem blijven.

Auteursrecht Notificatie en Vrijtekeningsbeding Toegang en gebruiik van deze site (‘gitranstranslation.com’) is onderhevig aan de volgende voorwaarden: Door het gebruik van www.gitranslation.com gaat u wettelijk accoord  met deze voorwaarden welke meteen van kracht zijn bij uw eerste bezoek aan www.gitranslation.com. Als u hier niet mee accoord gaat gelieve www.gitranslation.com niet te gebruiken.

G.I.T. kan deze voorwaarden ten allen tijde veranderen en zal deze online aangeven. Gelieve deze voorwaarden regelmatig te controleren zodat u op de hoogte kunt blijven van de veranderingen gemaakt door G.I.T. Uw verder gebruik van www.gitranslation.com nadat veranderingen zijn aangegeven bevestigen uw goedkeuring en dat u wettelijk accoord gaat met deze voorwaarden als bijgewerkt en/of aangepast.

www.gitranslation.com bevat origineel materiaal in bezit van GITCORP LIMITED. Dit houdt in tekst, beelden en layout. Materiaal dat aangeboden wordt voor downloaden mag gedownload worden maar materiaal mag niet aangepast of bewerkt worden, of uit verband genomen zo dat het verkeerde of misleidende indrukken of vermeldingen creeerd van G.I.T. Herverdeling of reproduktie  van deel of de hele website is verboden. U mag geen inhoud van deze website verspreiden, uitbuiten, verzenden of opslaan zonder schriftelijke toestemming. G.I.T. is niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites verbonden aan deze site.

Origineel materiaal auteursrecht @ 2006-2012 GITCORP LIMITED, alle rechten voorbehouden.

De inhoud van www.gitranslation.com inclusief de informatie, namen, afbeeldingen, foto’s, logo’s en iconen verbonden aan G.I.T. , zijn produkten en diensten (of derde partij en diensten), is voorzien zonder vertegenwoordiging of enige vorm van garantie (juridisch gezien) volgens de wet toegestaan, inclusief de garanties voor bevredigende kwaliteit, gepast voor een bepald doel, zonder overtrading, uitwisselbaarheid, veiligheid en juistheid.

Onder geen geval zal G.I.T. aansprakelijk zijn voor enige van de volgende verliezen of schades (als zulke verliezen waren voorzien, te voorzien, bekend of anders): (a) verlies van gegevens; (b) verlies van inkomsten of verwachte winst; (c) verlies van handle; (d) verlies van gelegenheid; (e) verlies van goodwill of schade aan reputatie; (f) verliezen veroorzaakt door derden; of (g) enig indirect, consequent, speciaal of voorbeeldige schades voortkomend uit het gebruik van www.gitranslation.com ongeacht de aktie.
G.I.T. staat niet toe dat functies in www.gitranslation.com  ononderbroken of foutvrij zullen zijn, dat gebreken gecorrigeerd zullen worden, of dat www.gitranslation.com of de server dat het beschikbaar maakt vrij zijn van virussen, malware of andere programmafouten.

De afbeeldingen en logo’s ter identificatie van G.I.T. of derden zijn onderhevig aan het geschikte auteursrecht en eigen merk van G.I.T. en/of derden. Niets in deze voorwaarden zal uitgelegd worden als stilzwijgende beraadslaging of enige licentie of recht tot gebruik van enig merk, patent, ontwerprecht of auteursrecht van G.I.T. of derden.

Webmaster

Neem per email contact op met G.I.T. over deze site:  service@gitranslation.com


Copyright © 2006-2012 Global Intelligent Translation Company Hong Kong. All rights reserved.