繁體中文。简体中文。日本语。한국어。České。Deutsch。Danske。English。Έλληνες。Español。Française。Italiano。Magyar。
Norske。Nederlandse。Português。Polska。Россию。Svenska。Slovenský。Türk。اViệt。لعربية。ไทย。हिन्दी。

Főoldal
Rólunk
Szolgáltatások
Minőség ellenőrzés
Fizetés és ajánlatkérés
Adatvédelmi rendőrség
Ügyfeleink
Online Árajánlat
Karrier
Lépjen kapcsolatba velünk
 

Adatvédelmi rendőrség

Titoktartás
Ez a politika vezérli a G.I.T. információ kezezlését, melyek eljutnak hozzánk amikor Ön a www.gitranslation.com oldalra belép.

Nem gyüjtünk Önről személyes információkat a web oldalon keresztül.
Nem tárolunk el “sütiket” az Ön számítógépén.

Használunk különböző szoftvereket, melyek információt gyűjtenek a GIT oldalának látogatottságáról. Ezek a szoftverek figyelik a látogatók IP címeit, annak megállapítására, hogy mely oldalak a legnépszerűbbek. Az IP címek nincsenek hozzárendelve semmilyen személyes jellegű információhoz, így az oldalunk látogatói névtelenek maradnak.

Szerzői jogvédelem és felelősségvállalás kizárása
A weboldalra (‘gitranslation.com’)   történő belépés és az oldal használatának a feltételei a következők:
A www.gitranslation.com oldal használatával Ön jogilag hozzájárul ezen feltételek betartásához, melyek rögtön az első belépéskor az oldalra érvénybe lépnek. Ha nem ért egyet a következőkben leírt feltételek mindegyikének a  betartásával, kérjük ne lépjen be, vagy ne használja a www.gitranslation.com oldalt.

A G.I.T. bármikor megváltoztathatja ezeket a feltételeket, melyeket online közzétesz. Kérjük rendszeres időközönként  nézze át ezeket a feltételeket, hogy értesüljön mindíg a G.I.T. legújabb változtatásairól. Amennyiben Ön a változtatások után továbbra is használja a www.gitranslation.com oldalt, ez azt jelenti, hogy azokat elfogadja és, hogy jogilag kötelezi magát a megváltoztatott/kiegészített feltételek betartására.

A www.gitranslation.com oldal olyan anyagokat tartalmaz, melyek a GITCORP LIMITED tulajdonát képezik. Ezek tartalmaznak szövegeket, képeket és ábrákat. Azok az anyagok, melyek letöltésre fel lettek ajánlva, letölthetőek, de semmilyen anyag nem  módosítható, szerkeszthető, vagy vehető ki abból a kontextusból, melyben található, hogy ezáltal téves, vagy félreérthető tartalmak, vagy benyomások keletkezzenek a G.I.T. helyzetére, kijelentéseire, vagy tetteire vonatkozóan. Tilos az oldal egészének, vagy bármely részének terjesztése, vagy másolása. Ön nem terjesztheti, használhatja, továbbíthatja, vagy tárolhatja az oldal tartalmát kifejezett írásbeli hozzájárulásunk nélkül.
A G.I.T nem felelős más web oldalak ehhez az oldalhoz kapcsolt tartalmáért.

Eredeti anyag szerzői jog @ 2006-2012 GITCORP LIMITED, minden jog fenntartva.

A www.gitranslation.com oldal tartalma, ideértve az információkat, a neveket, képeket, logókat és ikonokat, melyek a G.I.T.-re és annak termékeire és szolgáltatásaira  vonatkoznak, úgy kerül közzétételre, hogy nem tartalmaz semmilyen értelmezést, vagy garanciát (sem egyéni sem törvényi) a törvény által megengedett mértékig, ideértve az alábbiakra vonatkozó alkalmazott garanciákat: megfelelő minőség, alkalmasság egy meghatározott célra, szabályok sérthetetlensége, kompatibilitás, biztonság és gondosság.

A G.I.T. semmilyen körülmények között nem felelős az alábbiakban felsorolt bármiféle veszteségért, vagy kárért: (függetlenül attól, hogy azok előrelátottak, előreláthatók, ismertek, vagy másmilyenek voltak) (a) adatok elvesztése, (b) jövedelem, vagy elvárt profit kiesése, (c) üzlet meghiúsulása, (d) üzleti lehetőség meghiúsulása, (e) jó hírvév elvesztése, vagy károsodása, (f) harmadik fél által elszenvedett sérelmek, (g) bármely közvetett következmény szerű, speciális, vagy példa értékű kár, mely a www.gitranslation.com oldal használatából adódik, függetlenül a károkozás formájától.

A G.I.T. nem vállal felelősséget  arra, hogy a www.gitranslation.com oldal funkciói megszakítás- és hiba mentesek lesznek, hogy a hibák kijavításra kerülnek, vagy, hogy a www.gitranslation.com oldal, vagy annak  szervere  vírus, malware vagy egyéb hiba mentes lesz.

A G.I.T.-t és egyéb harmadik felet azonosító képek és logók a G.I.T, vagy a harmadik fél szerzői jogvédelme alá esnek. Ezen feltételek semmilyen tartalma nem értelmeztő olyan módon, hogy az következményeket jelenthessen az alábbiak tekintetében: bármely licenc, használati –, védjegy -, szabadalmi-, tervezési- vagy szerzői jog, mely a G.I.T, vagy egy harmadik fél tulajdona.

Webmaster
Kapcsolat G.I.T.: ezzel az oldallal kapcsolatban irjon a service@gitranslation.com címre


Copyright © 2006-2012 Global Intelligent Translation Company Hong Kong. All rights reserved.