繁體中文。简体中文。日本语。한국어。České。Deutsch。Danske。English。Έλληνες。Español。Française。Italiano。Magyar。
Norske。Nederlandse。Português。Polska。Россию。Svenska。Slovenský。Türk。اViệt。لعربية。ไทย。हिन्दी。

Hovedside
Om Oss
Tjenester
Kvalitetskontroll
Betalingsmåter
og
Forespørsler
Personvern
Våre Kunder
Prisoverslag Online
Karrierer
Kontakt Oss
 

Personvern

Personvern

Personvern dekker G.I.T sin bruk av informasjon som vi samler inn når du benytter www.gitranslation.com

Vi samler ikke inn noen personlig informasjon om deg gjennom websiden

Vi lagrer ikke cookies på din datamaskin

Vi benytter flere dataprogrammer som samler inn ikke-personlig informasjon når det gjelder besøkende på G.I.T sin webside. Dataprogrammene overvåker besøkendes IP- adresser for å vurdere hvilke websider som er mest populære. IP-adressene kobles ikke opp mot noen personlige data og på den måten kan besøkende til siden forbli anonyme.

Opphavsrett og Fraskrivelse av Ansvar
Tilgang til og bruk av websiden www.gitranslations.com er underlagt følgende betingelser og vilkår:
Ved å bruke www.gitranslations.com gir du ditt lovlige samtykke til følgende betingelser og vilkår som trer i kraft fra det øyeblikket du første gang besøker www.gitranslations.com Hvis du ikke er villig til å gi ditt lovlige samtykke til de følgende betingelser, vennligst ikke gå inn på eller bruk www.gitranslations.com G.I.T kan på hvilket som helst tidspunkt endre på disse betingelsene og eventuelle endringer tilføyd til siden vil bli lagt merke til av G.I.T. Vennligst se igjennom betingelsene regelmessig for å holde deg oppdatert med eventuelle endringer utført av G.I.T. Din videre bruk av www.gitranslations.com etter endringer indikerer ditt samtykke til at du er lovlig bundet til disse oppdaterte og/eller endrede betingelsene.

www.gitranslations.com inneholder originalt materiale eid av GITCORP LIMITED. Det gjelder tekster, bilder og layout. Material som tilbys for nedlasting kan bli lastet ned, men intet material kan modifiseres, endres eller tas ut av kontekst slik at dets bruk skaper et usant eller misvisende bilde eller inntrykk av G.I.T sine posisjoner, uttalelser eller handlinger. Enhver re-distribusjon eller reproduksjon av deler eller hele innholdet av denne websiden er forbudt. Det er ikke lov å distribuere, utnytte, overføre eller lagre noen som helst komponenter av denne websiden uten vår uttrykte skriftlige tillatelse.

G.I.T er ikke ansvarlige for andre websiders innhold forbundet med denne siden.

Opphavsrett på alt orginalmaterial @ 2006.2012 GITCORP LIMITED, Reservert alle rettigheter

Innhold lagret på www.gitranslations.com som inneholder informasjon, navn, bilder, foto, logoer og ikoner som gjelder eller som er tilknyttet G.I.T, dets produkter og tjenester (eller til et tredjeparts produkter og tjenester), er tilgjengelig uten noen form for garanti (enten uttrykt eller implisert ved lov) i den utstrekning som loven tillater, inkludert de underforståtte garanter for tilfredsstillende kvalitet, brukervennlighet til et spesielt formål, for å unngå krenkelser og oppnå kompatibilitet, sikkerhet og nøyaktighet.

Ikke under noen vilkår er G.I.T føyelige for noen av de følgende tap eller skader (dette avhenger ikke av om slike tap var allerede forutsett eller mulig å forutse eller allerede kjent på andre måter) (a) tap av data; (b) tap av inntekter eller forventet profitt; (c) tap av forretninger; (d) tap av muligheter; (e) tap av goodwill eller skade på omdømme; (f) tap lidd av tredjepart; eller (g) noen indirekte, som konsekvens, spesielle eller eksempel på skader som kommer av bruk av www.gitranslation.com uansett handlings-form.

G.I.T garanterer ikke at inneholdte funksjoner på www.gitranslations.com vil være uten avbrytelser eller fri for feil, at defekter vil blir korrigert eller at www.gitranslations.com eller serveren som gjør siden tilgjengelig vil være fri for virus, malware eller andre bugs.

Bilder eller logoer som identifiserer G.I.T eller tredjeparter er underlagt G.I.T og/eller tredjeparts  opphavsrett og varemerke. Ingenting i disse betingelsene skal tolkes som overføring underforstått eller noen lisens eller rett til å bruke noe varemerke, patent, design høyre eller opphavsrett til G.I.T eller noen annen tredjepart.

Webmaster
Kontakt G.I.T angående denne websiden på E-post service@gitranslation.com

Copyright © 2006-2012 Global Intelligent Translation Company Hong Kong. All rights reserved.