繁體中文。简体中文。日本语。한국어。České。Deutsch。Danske。English。Έλληνες。Español。Française。Italiano。Magyar。
Norske。Nederlandse。Português。Polska。Россию。Svenska。Slovenský。Türk。اViệt。لعربية。ไทย。हिन्दी。

Hovedside
Om Oss
Tjenester
Kvalitetskontroll
Betalingsmåter
og
Forespørsler
Personvern
Våre Kunder
Prisoverslag Online
Karrierer
Kontakt Oss
 

Kvalitetskontroll

Vi sørger for at alle dokumenter følger vår strenge prosess for å sikre kvalitetskontroll:

1. Etter at vi har mottatt en forespørsel blir dokumentene som skal oversettes vurdert nøye, og et prisoverslag blir gjort basert på antall ord, innhold og forventet leveringstid. Vi signerer så kontrakt og ordner med betaling av depositum.

2. Etter å ha mottatt endelig bekreftelse, velger vi med omhu den eller de mest egnede oversetterne som er mest egnet til å utføre jobben du skal ha gjort på best mulig måte.

3. Oversetteren eller oversetterne vil så gjøre jobben samt utføre korrekturlesing og språkvask på sine oversettelser, i tråd med våre kvalitets standarder; etterpå vil en senior korrekturleser gå igjennom det endelige arbeidet.

4. Dokumentet vil så sendes slik at det kommer frem til kunden til avtalt leveringstid. Det kan sendes via E-post, faks eller i posten.

5. Vi er til din tjeneste og vil ved ønske gå igjennom dokumentet på nytt, uten øvrige kostnader.

 

GIT har, som et av de større oversettelses byråene i Hong Kong, erfarne prosjektledere til å ta seg av alle detaljer. Dette gjelder også spesielle forespørsler, mens de sørger for at din deadline overholdes. Alle våre prosjektledere har lang erfaring i å bistå kunden med råd og veiledning før man iverksetter ethvert prosjekt. De er inneforstått med alle oversetternes ulike bakgrunner og velger slik den mest kompetente og passende oversetteren til ethvert prosjekt. Prosjektlederen vil være din kontaktperson for å sikre en god kommunikasjon mellom deg og vårt selskap.

GIT Translations arbeider for å oppnå oversettelser av førsteklasses kvalitet når vi blir gitt tillit og oppdrag av kunden.

Du kan stole på GIT Translations sine oversettelser er av førsteklasses kvalitet.

 

Copyright © 2006-2012 Global Intelligent Translation Company Hong Kong. All rights reserved.